Dierenkliniek Dennenoord

DE PRIJSWINNAARS VAN DE LOTERIJ ZIJN BEKEND!!!

We hebben leuke prijzen voor jullie klaarliggen met dank aan onze sponsors.jubileumkopjes DK Dennenoord

PRIJSWINNAARS SPEURTOCHT

  • Yasmin Verschuren
  • Zoe van der Zanden
  • Lonne Bartholomeus
  • Lenne van der Meer

PRIJSWINNAARS LOTERIJ KAT (GROENE LOOTJES)

15,18,21,22,26,30,41,121

PRIJSWINNAARS LOTERIJ HOND (ORANJE LOOTJES)

28,42,60,104,150,151,153

PRIJSWINNAARS LOTERIJ PAARD (GELE LOOTJES)

18,26,32,33,37,387,49,58,67,103,105

WINNAARS VAN EEN PAARDENSIERRAAD (BLAUWE LOOTJES)Jubileumprijzen Dennenoord

1,16

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!!!

De prijzen kunnen opgehaald worden op vertoon van uw nummer aan de balie van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00

Honden

Dennenoord praktijk hondenVoor een goede gezondheidszorg van uw hond bent u bij ons aan het goede adres. Waar nodig doen wij bloedonderzoek of maken wij röntgenfoto's of echo's. Wij kiezen voor een eerlijke advisering: Wij vinden eindeloos "aanmodderen" niet in het belang van uw hond. Wanneer wij verder behandelen niet zinvol achten, dan wordt dat duidelijk met u besproken. Verder hebben wij uitstekende contacten met gerenommeerde specialisten om daar waar onze kennis ophoudt, hen in te schakelen om u verder te helpen met diagnose of behandeling.

Wij hebben diverse smakelijke en gezonde voeders in ons assortiment, voor een heel hondenleven. Een aantal maagdarmproblemen bij de hond wordt veroorzaakt door overgevoeligheid ("intolerantie") voor allerlei toevoegingen die in veel commerciële voeders zitten, ook de topmerken. Bovendien zijn er diverse smakelijke diëetvoeders voor honden met specifieke gezondheidsproblemen. De prijs van A-merken lijkt hoger, maar omgerekend naar kosten per dier per dag zijn de verschillen uiterst gering!
Tegenwoordig worden hondenvoeders meestal opgesplitst volgens klein, middelgroot of groot ras.

Het laten inslapen van uw huisvriend is een ingrijpende gebeurtenis: Wij besteden dan ook veel aandacht aan deze moeilijke laatste stap. Indien u dat wenst komen wij voor euthanasie aan huis, zodat uw huisdier in zijn eigen vertrouwde omgeving kan sterven. Als wij voor de afvoer van uw overleden huisdier moeten zorgen, dan gaat dat via een gespecialiseerde ophaaldienst voor gezelschapsdieren: Zij halen het gestorven huisdier op en brengen het zo nodig naar een crematorium. Het is dus niet meer zoals vroeger dat ze met het destructiemateriaal van vee meegenomen worden. Uiteraard kunt u ook besluiten tot begraven of cremeren.                                                

dierenkliniek dennenoord honden ties

In de eigen tuin begraven?: Ja, dat mag!
Volgens artikel 24 uit de EU-verordening 1774/2002/EG en inmiddels opgenomen in het Nederlandse destructiebesluit, mogen huisdieren die niet gehouden worden voor voedselproductie of veeteelt op het terrein van de houder/eigenaar begraven worden.

dierenkliniek dennenoord hond ibbe (2)